Tid: Ca 45 min ( 2 timer forberedelser mht til nanbrød)
Handleliste
(2 personer)
300 g kylling - strimlet
Marinaden
2-3 ss rød karripasta
2-3 ss maisolje (kan også bruke soyaolje)
1/2 boks kokosnøttmelk
Litt korianderpulver
1 ss brunt sukker (kan bruke vanlig også)
Havsalt og svart pepper
Sataysaus
6 ss peanøttsmør
3-4 ss mangochutney
2 ss limejuice (eller sitron)
2 ss soyasaus2
fedd hvitløk
1/4 ts chilipulver
havsaltsvart pepper
litt vann til ønsket konsistens (2-3 ss)
Raijta
Matyoughurt
Agurk -revet
Vårløk strimlet
Salt og pepper
Nanbrød
Oppskrift:
Kylling satay
Kjør alt i mikser og spe med vannet til det blir passe konsistensSett i kjøleskapet til det skal brukes.Når kjøttet er ferdig marinert steker eller griller du det noen minutter på hver side. Ta gjerne litt av marinaden over kyllingspydene når de er nesten ferdige.Anrett 1 spyd på hver tallerken med peanøttsausen i en skål ved siden av (brukes som dipp) og litt salat som består av:Agurk i tynne skiverLitt rød chili i lange flakLitt vårløkFrisk koriander
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar