Denne var ikke god..
Tid ca 40 minutter
Handleliste
250 g yougurt naturell
2 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær
2 ts malt gurkemeie
2 ts garam masala
1/4 ts paprikapulver
2 ts malt koriander
500 g kalkunfilee
Rør sammen yougurt, hvitløk, ingefær og krydder i en bolle og ved kjøttet i blandingen.
Dekk dette til å la stå natten over.
Kle en stekeplate med aluminiumsfolie. Grill kjøttet over sterk varme i 7 minutter på hver side, eller til at mainaden begynner å bli brun.
La hvile i 5 min før servering.
4 ss sitronsaft
1 1/2 ts hakket, frisk ingefær
1 ts hakket mynte
150 g blandet salat
1 stor mango
2 agurker, skåret i staver
Rør sammen sitronsaft, koriander og mynte, og smak til med krydder. Vend inn salatblad, mango og agurk, og fordel salaten på serveringstallerkner. Skjær kjøttet i skiver, og anrett kjøttet oppå salaten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar