Tid 40 min
Handleliste
Ingredienser, for 3 porsjoner
1 pk Findus Tunfisk
Grønn salat,
Ris,
gjerne svart villris Chili & safransaus
Frisk koriander,
HakketChili & safransaus:2 stk hvitløksbåter, skivet1 stk sjalottløk, skivet1 stk gulrot i tynne remser1 ts safran/evt. gurkemeie4 ss olivenolje0.7 dl rødvinseddik2 stk lime, presset½ rød eller grønn chili, hakket2 ts honning1 stk stjerneanis
Slik gjør du.
1. Tin tunfisken og tørk av den på et husholdningspapir. 2. Salte og pepre fisken, og grill den 1-2 minutter på hver side på grillen. Anrett fisken på et fat. 3. Fres hvitløk, løk, gulrot og safran/gurkemeie i olivenolje, tilsett eddik, limejuice, chili, honning og stjerneanis, og la det koke i 2 minutter. 4. Hell den varme marinaden over fisken og la det kjøle seg ned. 5. Kok opp ris som anvist på pakken og server sammen med grønn salat, rå gulrot i remser og tunfisken. Pynt gjerne med frisk koriander og lime.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar