Tid ca 30 min
Handleliste
(4 personer)
Ingredienser:
800 g torskefilet
250 g frisk spinat (kan bruke frossen)
150 g mager fetaost
1 løk
2 ts salt
1/2 ts nykvernet pepper
2 ss nøytral olje (solsikke/ mais)
2 ss sitronsaft
Poteter - kokt
Oppskrift
Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
Finhakk løk og skjær fetaosten i terninger.
Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen.
Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper.
Legg aluminiumsfolie over formen og sett den inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar