Tid 30 min
Handleliste
1 ss olje
400 g svinekjøtt
230 g hermetiske vannkastanjer finhakket
125 g bambusskudd finhakket
6 vårløk finhakkede
2 ss portvin
1 ss soyasuas
2 ts sesam olje
2 ts østerssaus ( kan droppes)
2 hjertesalater-- eller salat som gir
små salatblader ( brukes som skåler til kjøttet)
Saus
1,5 dl Rømme
2 Hvitløkfedd hakket
1 ts Persille, tørket
Oppskrift
Stek først kjøttet, deretter ha i grønnsakene. Stek videre i ca 1 min.
Tilsett portvin ( evt sherry), soyasuas. østerssaus og sesamolje.
Stek alt i ca 2 minutter.
Bland rømme, hvitløk og persille.
Fordel kjøttblandingen over salatbladene og servers sausen til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar