Tid ca 30 minutter
Handleliste
50 pinjekjerner
2 ss rapsolje
1 rødløk, kuttet i biter
500 g kalkunkjøtt, strimlet
400 g tomater, små
225 g babyspinat
salt og pepper
2 ss balsamico eddik
1/4 ts muskat, revet
kokte nudler
Oppskrift
Varm en tørr stekepanne. Rist pinjekjernene lett i noen minutter. Legges på en asjett.
Stek løk under konstant omrøring i 2 -3 minutter. Legges på asjett.
Stek kalkunstrimlene raskt i varm stekepanne/wok. Ta litt kjøtt avgangen slik at det blir stekt og ikke kokt. Bland kjøtt, løk, tomater og spinat og la steke noen minutter til.
Rør inn muskat, salt, pepper og balsamico eddik etter smak. Tilsett pinjekjernene rett før servering. Server med kokte nudler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar