Denne har jeg funnet i en annen blogg: http://lenabeatrice.net/generelt/glutenfri-kruskakli/
4 egg
1,5 ts bakepulver
4 ss linfrø (som de er)
60 g kruska kli
50 g sesamfrø (som de er)
45 g solsikkekjerner (som de er)
3 ss olje
1/2 boks Creme Fraiche ( Ikke lett utgave, men full fett varianten 35% fett)
Visp eggene sammen med elektrisk visper, til det er luftig men ikke eggedosis, og blander så bare resten i. Rører det sammen med en vanlig visp og heller i form med bakepapir. Strø litt sesamfrø på toppen.
Så enkelt som det kan bli!
Stekes på 180 grader i 55 min på nederste rille.
Syns de blir veldig gode, ikke bløte, men saftige.
Oppbevares i kjøleskap i opptil 2 uker.
TIPS: Bruk muffinsformer, oppskriften over er egentlig for brød. Tilpass steketiden til evt rundstk/muffins.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar