Inspirasjon til mat i hverdagen

Dette en en blogg som skal gi deg inspirasjon til god mat i hverdagen som ikke tar så lang tid!!

15.01.2010

20.01.10 Onsdag Kalkunfilee med brie og spekeskinke

Tid: 45 min

Handleliste
(4 personer)

4 stk Kalkunbryst
8 spekeskinke skiver
1 brie

4 store poteter, eller 8 mindre.
Olje
2 fedd hvitløk

Evt kjøp ferdige båtpoteter fra frysedisken ;o)

Salat

Oppskrift

Sett ovnen på 220 grader. Del potetene i båter, og kok de i ca 10 minutter.
Ved de så i olje, krydder og hakk hvitløk og putt i en ildfastform i oven i ca 25 minutter.
Del kalkunbrystet i to. Krydre etter smak. Stek så det er gjennomstekt.
Legg fileene på en stekeplate, legg på en skive spekeskinke og en skive brie pr bit.
Stek i ovnen på øverste rille i ca 5-10 min. Gjerne mens potetene er i!
Server med salat :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar