Inspirasjon til mat i hverdagen

Dette en en blogg som skal gi deg inspirasjon til god mat i hverdagen som ikke tar så lang tid!!

01.03.2010

02.03.10 Tirsdag Tandoori torsk med ris

Tid ca 20 minutter

Handleliste 4 personer
4 biter torsk
0,5 dl sitronsaft
1 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, presset
1 ts tørket ingefær
0,5 ts tørket chilli
1 ss garam masala ( krydderblanding)
1 ts paprikapulver
0,25 ts salt
500 g tykk youghurt naturell

Ris
Ferske spinatblader

Oppskrift
Legg fisken i en bolle ( ikke metall). Miks løk, hvitløk, ingefær, chilli, garam masala, paprikapulver og salt glatt i en mikser. Vend dette i youghurten ( spar evt litt som tilbehør). Hell marinaden over fisken og la stå ( helst over natta).
Ta fisken ut av marinaden og la det overflødige renne av, og stek til de er gjennomstekt. Server med ris, youghurt og evt spinat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar