Inspirasjon til mat i hverdagen

Dette en en blogg som skal gi deg inspirasjon til god mat i hverdagen som ikke tar så lang tid!!

26.03.2010

29.03.10 Mandag Torsk på potetseng

Tid ca 40 min

Handleliste
500 g poteter, skrelt og delt
1 stor løk, skrellet og skjært i tynne skiver
salt og pepper
1 dl rapsolje
300 ml bulgjong, fisk eller grønnsak
350 g torsk
persille til pynt
revne gulrøtter

Sett ovnen på 200 grader

Oppskrift
Kok potet skivene i ca 7 minutter. Hell ut alt vannet, og fordel potetene i en ildfast form. Hell over 3 dl med bulgjong og 0,5 - 1 dl rapsolje. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.
Trekk torsken i varmt og saltet vann i ca 10 minutter. ( koordineres med potetene).
Server potetene og torsken med en pesille kvast og evt revne gulrøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar